Dragi aventurieri și iubitori de offroad,

Echipa Revolt are plăcerea de a vă invita să luați parte la o provocare unică și captivantă, destinată exclusiv posesorilor de Jeep Wrangler, gata să-și testeze abilitățile de conducere și să-și depășească limitele.

Vă propunem o aventură autentică pe drumuri neumblate, unde veți înfrunta obstacole naturale și veți simți pulsul adevăratei aventuri. Totul se va desfășura sub îndrumarea noastră, specialiști cu vastă experiență în offroad, care vă vom fi alături pas cu pas.

Experiența pe care o propunem nu este doar despre offroad și Jeep Wrangler. Este despre a împărtăși o pasiune, a învăța lucruri noi și a trăi intens, depășindu-vă propriile limite într-un mod sigur și controlat.

Pentru doar 200 de Euro, veți avea acces la o întreagă zi de training offroad, în care veți putea să vă testați și să vă îmbunătățiți abilitățile de conducere offroad. Veți învăța cum să înțelegeți terenul și cum să faceți cele mai bune decizii în situații neprevăzute.

Revolt este mândră să organizeze acest eveniment in colaborare cu AutoItalia și să promoveze experiențe unice și formative pentru iubitorii de Jeep Wrangler.

Locurile sunt limitate, așa că nu ezitați să vă înscrieți cât mai repede! Suntem nerăbdători să împărtășim cu voi această experiență offroad unică și să vă vedem evoluând alături de noi.

Pentru rezervări sau mai multe detalii, vă rugăm să faceti click aici

Sunteți pregătiți să vă depășiți limitele? Ne vedem pe teren!

Cu entuziasm, Echipa Revolt

Înscrie-te Acum