În fiecare an, la sfârșitul primăverii, grupul FCA și mai precis brandul Jeep își motivează toți angajații și colaboratorii ce operează pe piețele EMEA și care au obținut de-a lungul anului rezultate deosebite, oferindu-le o mini vacanță în diferite locuri ale lumii. Urmând o tradiție de câțiva ani, după Spania, Dubai, Franța și Maroc, a fost rândul României să găzduiască acest eveniment numit Jeep Silvercamp.

Plăcerea a fost deosebită să-i avem la bordul mașinilor noastre pe diverși angajați FCA în postura de piloți aflați în procesul de a descoperi direct capacitățile modelelor Jeep. Schimbările de echipaje de-a lungul traseului, făcute cu scopul de a oferi fiecăruia posibilitatea să testeze fiecare model Jeep prezent în caravană, ne-au dat ocazia să schimbăm păreri și impresii practice cu oaspeții Jeep aflați în postura de dezvoltatori iar noi în cea de utilizatori.

Expedițiile de o zi au acoperit diferite porțiuni de drum, cu plecare din Poiana Brașov, trecere pe la o Stână Tradițională și întoarcere pe un traseu de îndemânare tehnică, au reușit să pună un zâmbet larg pe fețele întregii echipe.

Lasă un răspuns