Jeep Silver Camp 2017

În fiecare an, la sfârșitul primăverii, grupul FCA și mai precis brandul Jeep își motivează toți angajații și colaboratorii ce operează pe piețele EMEA și care au obținut de-a lungul anului rezultate deosebite, oferindu-le o mini vacanță în diferite locuri ale lumii. Urmând o tradiție de câțiva ani, după Spania, Dubai, Franța și Maroc, a fost rândul României să găzduiască acest eveniment numit Jeep Silvercamp.

Plăcerea a fost deosebită să-i avem la bordul mașinilor noastre pe diverși angajați FCA în postura de piloți aflați în procesul de a descoperi direct capacitățile modelelor Jeep. Schimbările de echipaje de-a lungul traseului, făcute cu scopul de a oferi fiecăruia posibilitatea să testeze fiecare model Jeep prezent în caravană, ne-au dat ocazia să schimbăm păreri și impresii practice cu oaspeții Jeep aflați în postura de dezvoltatori iar noi în cea de utilizatori.

Expedițiile de o zi au acoperit diferite porțiuni de drum, cu plecare din Poiana Brașov, trecere pe la o Stână Tradițională și întoarcere pe un traseu de îndemânare tehnică, au reușit să pună un zâmbet larg pe fețele întregii echipe.

Lasă un răspuns