#Jeep WinterTour

Jeep Wintertour

Este cunoscută de toată lumea capacitatea modelelor Jeep de a se descurca în teren accidentat dar pentru cei curioși să o descopere direct există evenimente speciale destinate lor.

Jeep Wintertour este una dintre ocaziile în care oricine este doritor poate să testeze oricare dintre modelele gamei Jeep în condiții reale de iarnă. Anul acesta chiar am avut parte de condiții autentice unde traseul de test a oferit de la bălțile adânci cu noroi și treceri prin vaduri cu apă inghețată până la drumuri acoperite cu zapadă proaspăt ninsă.

Succesul evenimentului și numarul mare de inscrieri ne-au sugerat să repetam test drive-ul în două weekenduri diferite din luna Februarie, astfel ca tot mai mulți doritori să aibă ocazia să testeze modelele Jeep.

Dedicația echipei de reprezentanți Jeep, deschiderea spre aventură a celor înscriși, diversitatea traseului și asistența noastră ca ghizi și echipaje de recuperare a curajoșilor rămași suspendați în zăpada mare, au reprezentat componenta majora de distracție ce a transformat evenimentul într-o sursă de relaxare pentru toți cei implicați.

Asteptăm cu nerabdare ediția 2019!

Lasă un răspuns