Outdoorz Fest 2023

Suntem entuziasmați să te invităm să te alături nouă, echipa Revolt, în perioada 27-30 iulie, la Outdoorz Fest 2023! Am pregătit o mulțime de surprize, aventuri și momente memorabile, toate gândite special pentru tine. Nu rata ocazia de a te bucura de natură, de a explora și de a te distra alături de noi.

Ești posesor de mașină 4×4 și dornic să îți testezi abilitățile în off-road? Te invităm să îți iei partea de aventură și să îți descoperi potențialul mașinii tale!

Fie că vii cu propriul vehicul sau preferi să folosești unul din mașinile pregătite de Jeep România, te așteptăm cu un traseu special conceput pentru SUV-uri cu o gardă la sol de minim 18 cm.

Te vei bucura de o experiență off-road unică, unde vei învăța, vei practica și te vei distra. Avem pregătit atât un modul de teorie, cât și unul practic, inclusiv tehnici de recovery, astfel încât să fii pregătit pentru orice situație.

Trăiește aventura 4×4 alături de noi!

Outdoorz Fest 2023

Subiectele principale pe care le vom dezbate în cadrul sesiunilor de training sunt dedicate deprinderii în siguranță a tehnicilor de conducere offroad:

 • Siguranța deplasării în teren
 • Noțiuni generale de condus offroad recreațional
  – Pricipalele diferențe între condusul pe șosea și mersul in teren
  – Noțiunea de flex – ce înseamnă și la ce ajută
  – Definirea noțiunilor principale de deplasare: aderență, tracțiune, direcție
  – Diferențiale libere, alunecare limitată și blocabile (autoblocante/la comandă)
  – Sisteme de asistență offroad – principii generale de funcționare
  – Anvelope Offroad (AT/MT/Profil Agresiv)
 • Prezentare echipament de recuperare / troliere
 • Categorii principale de recuperare / troliere și exerciții practice
  – Trolierea propriului vehicul
  – Trolierea și recuperarea altui vehicul.
 • Exerciții practice pentru întelegerea și anticiparea limitelor mașini și abordarea practică a diferitelor obstacole: încrucișări de punți, înclinări laterale, traversare ravene, tehnici de urcare, aderența vs roată învârtită repede, etc.
  Secretele ghidajului și relația de încredere pe care o dezvolți cu cel care te pilotează.

În fiecare zi avem pregatite trei sesiuni, fiecare a câte 2 module de prezentare și învațare a pilotajului offroad recreațional alături de mașina proprie. Orele de începere sunt 11.00; 14.00 si 17.00. Pentru o atmosferă destinsă și o experiență cât mai plăcută, grupele sunt limitate ca număr de participanți.

Sperăm să te bucuri maxim de experiențele trăite și de lucrurile descoperite în cadrul Outdoorz Fest împreună cu echipa noastră, înconjurat de prieteni și de alți iubitori ai aventurilor offroad.