Training Day – recon

LIBERTATE: “Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu există niciun drum și lasă o urmă”

R.W. Emerson

Pentru toți cei care iși doresc să petreacă cât mai mult timp în natură, în locuri spectaculoase, oameni pentru care timpul este prețios și care au deschiderea de a străbate drumuri puțin umblate dar care nu au experiența necesară și nici nu cunosc toate zonele frumoase, ne-am gândit să îi invităm la o sesiune de experimentare a condusului  în afara șoselelor, către zone mai puțin cunoscute, unde natura ne încantă privirea cu farmecul ei.


Lacul Bâlbâitoarea, locul blestemat unde creşte unica floare carnivoră din România.
Citeste mai mult: adev.ro/pbe2bc

Cum unul dintre lucrurile cele mai importante pe care „orice om” le are, sunt prietenii și cum din când în când (mult prea rar după părerea mea) aceștia te invită la o ieșire în natură, normal că nu poți să îi refuzi atunci când într-un final se hotărăsc să o facă.

Exact asta am pățit când unul dintre prietenii noștri dragi, care din diferite motive nu ne-a mai fost alături de ceva timp în explorarile noastre, a devenit doritor de o aventură și ne-a provocat la o ieșire.

Așa am ajuns să fim puși în situația de a ne decide rapid la o zonă pe care să „o tăvălim”. Cum Trainning Day-ul bate la ușă, ce oportunitate mai bună decât aceasta aveam să mai explorăm căi noi de acces către obiectivele zonei și să facem o pre-recunoaștere a traseului planificat pentru weekendul 1-2 Iunie.

Știam din anii trecuți niște drumuri de acces către o stână de mult părăsită, dar tot de atunci știam că nu sunt cele mai potrivite pentru accesul soft-roaderelor, dar insistența și curiozitatea noastră ne-au adus în situația sa descoperim căi de acces minunate pentru toată lumea.

Astfel, la numai câteva sute de metri distanță, am descoperit mai multe variante de acces care pun la încercare experiența oricărui posesor de Wrangler modificat, dar, în același timp, există și posibilitatea celor cu SUV-uri să ajungă, pe căi diferite, în exact același loc, aflat în vârful unui deal, de unde se deschide o priveliște deosebit de frumoasă.

Unde mai pui ca terenul este plin de oportunități „de joacă” pentru oricine dorește să iși testeze îndemânarea.

Ca să nu mai lungim inutil vorba, suntem toți deosebit de încântați de zonă și de căile de acces descoperite și abia aștepătam să vi le prezentăm și vouă.

Oricat de mult ne-am dori, imaginile nu reușesc să transmită în totalitate frumusețea peisajului.

Urmează să revenim cu informații suplimentare pentru restul traseului de Softroad planificat.