Lansare Ford Bronco în România

Data: 21-22 Septembrie 2023

Organizatori: Ford România

Echipa Revolt a organizat un eveniment special pentru lansarea noului model Ford Bronco în România. Evenimentul a avut loc pe parcursul a două zile și a inclus două trasee de off-road diferite pentru a evidenția capacitățile remarcabile ale noilor modele Bronco.

Prima Zi – Comarnic, Vârful Pleșuva

În prima zi, participanții au avut oportunitatea să urce pe vârful Pleșuva din Comarnic. Traseul a oferit o combinație de drumuri forestiere și terenuri provocatoare, ideale pentru a testa abilitățile de off-road ale mașinii.

A Doua Zi – Fundata, Curmătura Fiarelor

A doua zi a fost dedicată explorării zonei Fundata prin traseul Curmătura Fiarelor. Cu văi alpine pitorești și o gamă variată de terenuri, acest traseu a permis noilor modele Bronco să își demonstreze versatilitatea și rezistența.

Participanți

Evenimentul a fost onorat de prezența unora dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din lumea auto, care au avut ocazia să experimenteze în mod direct capabilitățile off-road ale noilor modele Bronco.

În concluzie, evenimentul a fost un succes răsunător, cu trasee de off-road bine alese care au pus în valoare caracteristicile noilor modele Ford Bronco.