Trăiește Aventura Off-Road la Outdoorz Fest 2023

Salut, dragi aventurieri și pasionați de off-road! Suntem încântați să vă invităm să vă alăturați nouă, echipa Revolt, la Outdoorz Fest 2023, care va avea loc în perioada 27-30 iulie. Am pregătit o mulțime de surprize, aventuri și momente memorabile, toate gândite special pentru voi. Nu ratați ocazia de a vă bucura de natură, de a explora și de a vă distra alături de noi!


Ești Pregătit pentru Off-Road?

Dacă ești posesor de mașină 4×4 și dornic să îți testezi abilitățile în off-road, acesta este momentul! Vă invităm să luați partea de aventură și să descoperiți ce poate face mașina voastră. Fie că veniți cu propriul vehicul sau preferați să folosiți unul din mașinile pregătite de Jeep România, vă așteptăm cu un traseu special conceput pentru SUV-uri cu o gardă la sol de minim 18 cm.


Ce Vom Face?

Atelier Off-Road

În cadrul festivalului, vom avea un atelier dedicat tehnicilor de conducere off-road. Iată câteva dintre subiectele pe care le vom aborda:

  • Siguranța deplasării în teren: Cum să te deplasezi în siguranță în diferite condiții de teren.
  • Noțiuni generale de condus off-road recreațional: De la diferențele dintre condusul pe șosea și mersul în teren, până la anumite tehnici esențiale.
  • Tehnici de Recovery: Vom explora echipamentele de recuperare și troleiere, și cum să le folosiți în situații de urgență.

Exerciții Practice

Vom avea și o parte practică unde veți putea să vă testați abilitățile și să întelegeți limitele mașinii voastre. Printre exercițiile practice se numără încrucișări de punți, înclinări laterale, și multe altele.


Program și Detalii

În fiecare zi avem pregătite trei sesiuni, fiecare a câte 2 module de prezentare și învățare a pilotajului off-road recreațional. Orele de începere sunt la 11.00; 14.00 și 17.00. Pentru a păstra o atmosferă destinsă și o experiență cât mai plăcută, grupele sunt limitate ca număr de participanți.


În Concluzie

Vă așteptăm cu drag să trăiți aventura 4×4 alături de noi la Outdoorz Fest 2023! Sperăm să vă bucurați la maxim de experiențele trăite și de lucrurile descoperite, înconjurat de prieteni și de alți iubitori ai aventurilor off-road.

Ne vedem pe traseu!