Training Day 2019

Cum primăvara este anotimpul schimbării, ne-am gândit să reluam acest proiect demarat acum doi ani și abandonat cu mare succes tot atunci (cred ca a avut același set de ursitoare ca și autostrăzile romanești) 🙂

Pe scurt, ne-am dori sa reluam proiectul „Trainning Day – Descoperire tehnici pilotaj în off road” și suntem curioși dacă exista o deschidere și din partea acestei comunități.

Proiectul nu reprezinta doar o „ieșire la o tăvăleala” ci ne dorim sa abordam subiecte teoretice și practice ce stau la baza pilotajului off road iar speranța noastră este ca la finalul evenimentului fiecare sa capete mai multa încredere în experiența proprie de pilotaj, sa aibă o deschidere mai mare de abordare a traseelor offroad si toate într-un enviroment unde siguranța primează.

Traseele practice vor avea ca punct de plecare Comuna Chiojdu și în funcție de categorie si mai ales în funcție de vreme, vom străbate zonele: Basca Chiojdului, Lacul cu Plauri, Plaiul Măgurii, Poiana Condrea, Vârful Crai, Pădurea Prințesei, Burlane, Vârful Tătarul, Cimitirul Eroilor, Valea Corolasca, Slon.

Day 1 – SOFTROAD – 1 iunie – traseu dedicat in special vehiculelor AWD, cu suspensie independenta și cu anvelope de preferința minim all terrain sau echipajelor fără experiență în deplasarea în teren care doresc sa deprindă tehnica condusului off-road.

Day 2 – OFFROAD – 2 iunie – traseu dedicat vehiculelor cu tracțiune 4WD, reductor, flex suficient ca sa poată trece obstacole cu ușurință, și dotate cu anvelope minim A/T de preferința M/T plus troliu funcțional.

Hub central si cursuri tehnice:
Casa cu Blazoane

Taxa de participare este de 250 lei pe zi, reprezentând 100 lei cursul teoretic + 150 lei traseul.

*Nu se poate intra în traseu fără a participa la cursul teoretic.

Hourly Schedule

Day 1 - SOFTROAD

09.00 - 09.30
HUB-ul central (casa cu Blazoane)
- intalnire la 9.00 in HUB-ul central (pensiune) - registering, stickers pe parbriz cu numere, badge-uri, cafea/suc/apa/biscuiti
09.30 - 10.30
Technical class part 01
11.00 - 17.30
traseu
17.30 - 18.00
Revenire in hub-ul central

Day 2 - OFFROAD

09.00 - 09.30
HUB-ul central (casa cu Blazoane)
- intalnire la 9.00 in HUB-ul central (pensiune) - registering, stickers pe parbriz cu numere, badge-uri, cafea/suc/apa/biscuiti
09.30 - 10.30
Technical class part 02
11.00 - 17.30
traseu
17.30 - 18.00
Bye bye
- Spargem gașca sau rupem rândurile

Lasă un răspuns